Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
29.970 Ft (23.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Kase 77mm Natural Night Magnetic Filter - Éjszakai fényszűrő (Light Pollution Filter) mágneses lencse

Kase 77mm Natural Night Magnetic Filter - Éjszakai fényszűrő (Light Pollution Filter) mágneses lencse

Kase Mágneses Natural Night (Night Pollution) Filter 77mm - Éjszakai szűrő

A Kase 77mm Natural Night Filter javíthatja az éjszakai képek minőségét azáltal, hogy blokkolja a modern városokban leggyakrabban használt nátriumgőzlámpák, higanygőzlámpák vagy az alacsony színvisszaadási indexű (CRI) LED-ek sárga fényét. Emiatt a Kase megalkotta a Natural Night Filtert, amely blokkolja a fényszennyezés leggyakoribb hullámhosszait. A csillagászati objektumok láthatósága javul, a mesterséges fényforrások pedig tisztábban definiálhatók, kevesebb tükröződéssel és jobb kontraszttal. A gyors mágneses szerkezetnek hála pedig csupán pár pillanat a le és felszerelése.

 • Kase High-Definition B270 optikai üveg: Tökéletes éjszakai jelenetekhez, éjszakai városi fotózáshoz és asztrofotózáshoz
 • Blokkolja a fényhullámhosszakat a gyakori fényszennyező forrásokból - Csökkenti az éjszakai képalkotás fényszennyezését
 • Kase NANO Coating technológiája: a többrétegű bevonat csökkenti a tükröződést a szűrő felületén, hogy segítse a szellemképeket és a becsillanást
 • Kétoldalas és Multi-Layer Coating többrétegű bevonat / Vízálló és olajálló Nanobevonat / Ultra alacsony tükröződés (Ultra Low Reflection)
 • Ultravékony Aircraft-grade mágneses alumínium-ötvözet frame váz kétszínű anódos oxidációs eljárással készítve
 • Felülete finoman csiszolt és polírozott, hogy biztosítsa a mai ultra-nagy megapixeles kamerák élességét
 • Mágneses szerkezet: Kase 77 mm-es mágneses lencse adapter gyűrű mágneses szűrőkhöz: a lencse felszerelése csupán egy mozdulat, kényelmes felszerelését vagy eltávolítását teszi lehetővé
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: Kase
Cikkszám: KW-NP-77
Szállítási díj: 985 Ft
Várható szállítás: 2022. augusztus 10.
SZŰRŐ MÉRETE
29.970 Ft (23.598 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Miért tőlünk rendelj?

    Ingyenes szállítás a 49.990 Ft-os vásárlás felett előrefizetés esetén

    A termékeket már másnap kézhez kapod* - 24h kiszállítás a 12:00 előtt leadott rendeléseknél

    A termékek a legjobb árakon Magyarországon

    Hivatalos garancia * - a KameraTartozekok.HU a termékek hivatalos forgalmazója, Magyarországi jótálással


Leírás

Kase Magnetic Natural Night 77mm szűrő - Light Pollution Filter

A higanygőz, a nátrium és az alacsony CRI jelzésű utcai lámpák között számos nemkívánatos hullámhosszú fény szennyezi az éjszakai égboltot. Az ezekből fakadó ragyogás megakadályozhatja, hogy a fényképezőgép megfelelően lássa az eget, és befolyásolja az éjszakai képeket. A Kase Natural Night Filter blokkolja a fényszennyezés leggyakoribb hullámhosszait. A Kase sorozat többi részéhez hasonlóan ez a szűrő is kiváló minőségű, precíziós hőkezelésű, optikai üvegből készül. Felülete finoman csiszolt és polírozott, hogy biztosítsa a mai ultra-nagy megapixeles kamerák élességét.

A Kase Magnetic Natural Night Filter a Kase NANO Coating technológiáját tartalmazza. Ez a többrétegű bevonat csökkenti a tükröződést a szűrő felületén, hogy segítse a szellemképeket és a becsillanást.

Tartalmaz egy védőréteget is, amely megkönnyíti a víz, a por és az olaj eltávolítását a szűrőről anélkül, hogy aggódna az üveg megkarcolódása miatt. Mindenzt  - a NANO Coating eljárás az élesség elvesztése nélkül éri ezt el.

A Kase 77 mm-es természetes éjszakai szűrőjét (Natural Night Filter) úgy tervezték, hogy csökkentse a fényszennyezést az éjszakai fotókon és videókon. Az éjszakai égboltot a mesterséges fényforrások megvilágítása jelentős mértékben szennyezi jelenetős zavaró fényeltolódást okozva.  A Kase éjszakai objektív szűrője ezt kiküszöböli olyan digitális fényképezőgép-rendszeren, amelynek nappali fehéregyensúly-beállítása van kiválasztva.

A fényszennyezés az éjszakai égbolt azon részein fordul elő, amelyek koncentrált és intenzív mesterséges fényforrások, például városok felett vagy közelében vannak. Ezek a fényforrások lehetnek kereskedelmi vagy lakóépületek külső és belső lámpái, erősen megvilágított reklámok, például óriásplakátok, utcai lámpák, valamint sport- és szórakozóhelyek. Ezek együttesen az égbolton úgynevezett fényszennyezést eredményeznek, ahol az egyes csillagok, a Tejútrendszer és az éjszakai égbolt egyéb csillagászati ​​jellemzőit elfedik. Ezenkívül az egymásba csoportosított mesterséges fények külön-külön is nehezen felismerhetők. Az ezekből a "zsúfolt" forrásokból származó fényszennyezés elvonhatja a figyelmet a képen belül, és a túlexponált tükröződési területekhez hasonlíthat.

Használatkor a Kase 77mm Natural Night Filter javíthatja az éjszakai képek minőségét azáltal, hogy blokkolja a nátriumgőzlámpák, higanygőzlámpák vagy az alacsony színvisszaadási indexű LED-ek sárga fényét, amelyek a városi területeken gyakori fényforrások. Megakadályozva az e lámpák színéhez kapcsolódó domináns fényhullámhosszak rögzítését, a csillagászati ​​objektumok láthatósága javul, a mesterséges fényforrások pedig tisztábban definiálhatók, kevesebb tükröződéssel és jobb kontraszttal.

 • Csökkenti a fényszennyezés megjelenését azokon a képeken vagy videókon, amelyek az éjszakai égboltot és a mesterséges fényforrások megvilágítását tartalmazzák, melyek jellemzőek minden mai modern városra.
 • Megakadályozza a nátriumgőzlámpák, higanygőzlámpák vagy alacsony színvisszaadási indexű LED-ek sárga fényét, amelyek a városi területeken általános fényforrások.
 • Javítja a csillagászati ​​objektumok láthatóságát és megjelenési helyét. A mesterséges fényforrások tisztábban láthatók meg, kevesebb tükröződéssel és jobb kontraszttal.
 • A Kase Natural Night éjszakai fényszűrő 1,5-2,8-szoros szűrőtényező képességgel rendelkezik és 0,6-1,5 lépéssel csökkenti az expozíciót.
 • Minden üvegfelület egy réteg Nano-bevonatot tartalmaz, amely jobb gyöngyképző hatást eredményez, ha vízzel vagy olajjal érintkezik a nagyobb tisztítási hatékonyság érdekében
 • Alumíniumötvözet szűrőgyűrű a tartósság és a könnyű súly érdekében
 • A 77 mm-es első szűrőmenet lehetővé teszi más szűrőkkel való használatra
 • Tároláshoz és szállításhoz műanyag tok mellékelve

Kase 77 mm-es mágneses lencse adapter gyűrű Wolverine mágneses szűrőkhöz:

 • Lehetővé teszi a Kase mágneses szűrők használatát 58 mm-es első szűrőmenettel rendelkező objektíveken
 • Lehetővé teszi a Kase mágneses szűrők kényelmes felszerelését vagy eltávolítását
 • Acel szerkezet

A mellékelt mágneses lencse adaptergyűrű lehetővé teszi a Kase mágneses szűrő használatát 77 mm-es elülső szűrőmenettel rendelkező objektíveken. Acélból készült, és lehetővé teszi a szűrő kényelmes felrakását és leszerelését, mindössze egy mozdulattal. Azaz nincs szükség a szűrő folyamatos le és felcsavarására, mivel ez a mágnese rendszernek köszönhetően mindössze egy mozdulat.

    

Youtube videók

Paraméterek

Típus Éjszakai fényszűrő lencse / Natural Night Filter (Light Pollution Filter)
Üveg minősége PRO Nano Optikai üveg
Technológiák Kase Optical Nano Coating - Nano Multilayer technológia
Multi-coating Igen
Bevonat 9+9 rétegű bevonat (Multicoated layer design)
Méret 77mm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére