Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Termékek visszaküldése

Termékek visszapostázása és visszaküldése


Kedves Vásárló, azon termékeink, amelyek nem nyerték el tetszésedet vagy esetleg hibásnak bizonyultak a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszaküldhetők.

FONTOS:

- visszaküldés esetén ne utánvétesként add fel a csomagot, mivel székhelyszolgáltatásunk, akik a visszapostát intézik az utánvétes csomagokat sajnos nem tudnak átvenni.

- csak sérülés mentes termékeket van módunk visszavenni maradéktalanul, a használatból adódó károkért nem vállalunk felelősséget. 

a termékeket maradéktalanul az átvételt követő 14 napon belül tudunk visszavenni, 14 napon túl a jogszabályok szerint garanciális ügyintézésre van csak lehetőség (azaz terméket cserélni vagy javítani tudjuk - ez a bejelentést követő hónapokkal vagy évekkel később visszaküldött termékek esetén is érvényes)

 

A visszaküldéshez csak a következőket kell tennie:

  1. A visszaküldendő termék(ek)et rakd vissza az eredeti és sértetlen gyári csomagolásba, majd csomagold be biztonságosan.
  2.  Töltsed ki az elállási nyilatkozatot, amelyet az alábbi linket tud elérni, letölteni: Elállási nyilatkozat LETÖLTÉSE
  3. Válasz ki, hogy MPL (magyar posta) vagy Foxpost-tal küldenén vissza a terméket: 

 

A) Foxpost esetén címünk (automata)

Név: KameraTartozekok.HU

Cím: Corvin Pláza (automata, Budapest)

Email: info@kameratartozekok.hu

Tel.szám: +36309965860

 

B) Magyar Posta esetén (MPL) címünk:

Név: KameraTartozekok.hu (Logosz kft.)

Cím: Budapest, 1085, József krt. 69. ( földszint - Logosz kft.)

Email: info@kameratartozekok.hu

Tel.szám: +36309965860

 

 

  1. Amint a csomag visszaérkezett, és meggyőződtünk róla, hogy a termék(ek) kifogástalan állapotban van(nak), minden további kérdés nélkül visszafizetjük a vételár(uk)at. Erről e-mailben is értesítünk.

  

 

FONTOS! Csak sérülés mentes, nem használt terméket veszünk vissza. A visszaküldés díját a vásárlónak kell állnia.

Hibás, tévesen kipostázott termék esetén MPL feladószelvényt tudunk küldeni, amivel ingyen vissza tudja postázni a terméket.

 

Az oldal tetejére